Se še spomnite mojega lepega feferona? Danes je prišla na vrsto trgatev …
Potem smo jih pa zrezali, dodali malo česna in zalili z olivnim oljem. And that’s all, folks!
Zdaj je treba počakat standardnih 40 dni, potem pa po njih!
Pa da ne bo kdo mislil, da je uboga rastilna zdaj letela v smeti. Na njej je še kar nekaj feferončkov – nekaj jih bo začinilo olje, ostale pa bomo kar neposredno zaužili.
in kaj bo po 40 dneh? kje in kako jih uporabite?
OdgovoriIzbrišiJa potem se jih pa začne jest, ne? Pašejo čez fižol v raznih oblikah (recimo da narediš pasulj iz konzerve bolj prebavljiv), čez pašto, čez meso ...
OdgovoriIzbriši40 dni je pa štos. Moraš prebrat "Ekstra deviško", če hočeš razumet.
Ej, saj sem jo brala, ma že davno in sem to foro pozabila ...
OdgovoriIzbrišiA res? Si jo brala? Kakšna se ti je zdela? Kakšen se ti je zdel prevod?
OdgovoriIzbriši(vsaka vložena hrana mora stati 40 dni, da dobi svoj okus, tako tam pravijo)
Kitty