15. oktober 2008

Občutljive omare

Oni dan sem iskal omarico za otroško sobo. (Tisto, ki bo dobila novo mizo.) Obup, vam rečem. V raznih Harveyih in Rutarjih so mi poskušali prodati ali totalen junk za 200 € ali pa srednje dobro robo za 400 €. Halooo? Sem že mislil, da jo bom delal sam, pa sem jo potem le našel v kleti Lesnine Brdo za 55 €, kar se mi je zdela še neka normalna cena za nekaj kosov iverke in okovja.

Danes sem pa čisto slučajno pogledal navodila za uporabo na zadnji strani garancijskega lista in … eh, poglejte si sami.

 

omara

Kakšno klimo moram imeti v prostoru? A poleti, ko se soba segreje na 30 stopinj, mi bo omara razpadla? Da ne govorimo o vlagi – 75% ni v naši hiši nikoli.

Ajajajaj, ti trgovci.

1 komentar:

  1. Haha, sem mislila, da si želel pokazati nadvse zgledno skvačkana navodila. Mislim, v nadvse zgledni slovenščini. Ko sem nazadnje investirala, je to bil likalnik v Sparu. Bil je (slučajno ravno takrat, ko je meni crknil stari) v super akciji. Sem kmalu ugotovila, zakaj. Navodila so bila v mešanici slovenščine, češčine, hrvaščine in še katerega od lokalnih jezikov, ki ga nisem znala povsem natančno določiti. :D

    OdgovoriIzbriši

reklame