15. januar 2009

Risanke se vračajo!

Sporočilo za javnost RTV Slovenija:

Sporočilo za javnost Za objavo!

Strasti se poslavljajo, risanke se vračajo v stari termin

Ljubljana, 15. 01. 2009 – RTV Slovenija je ob novo nastali finančni situaciji v zavodu sprejela odločitev, da iz programske ponudbe umakne dnevno nadaljevanko Strasti in hkrati vrne risanko v stari termin pred Dnevnikom.

Razlog za to odločitev je predvsem ekonomske narave. Ker država ni uresničila obljube o povišanju RTV-prispevka niti izplačala že zagotovljenega denarja za plače zaposlenim, je bilo potrebno tem okoliščinam prilagoditi tudi poslovno politiko, žal, v smeri krčenja programskih vsebin, posebej manj vitalnih oziroma tistih, ki niso upravičile vseh pričakovanj.

Ob umiku nadaljevanke Strasti iz programske ponudbe bo TV Slovenija tudi ustregla volji dela gledalcev in vrnila risanko v stari termin, torej ob 18.40.

O datumu izvedbe omenjene spremembe bomo javnost obvestili, ko bodo programske rešitve celovito izdelane in usklajene.

Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija

“Ekonomske narave” verjetno pomeni “Strasti ni nihče gledal.” Ampak pustimo malenkosti, saj je vseeno, kakšen izgovor so si našli za opravičilo. Risanke se vračajo!

Pa prav hvala lepa POP TV za risanke ob 18:45. Tudi to je pomagalo.

<Fe>Ni mi pa jasen tisti “ustregla volji dela gledalcev.” Saj so rekli, da so raziskave pokazale, da je večina pozitivno sprejela premik risank na bolj zgodnji termin. Le zakaj jih torej premikajo nazaj?</Fe>

Ni komentarjev:

Objavite komentar

reklame