7. januar 2009

Mešano in papirčkanje (18)

Večer je že, čez 15 min moram biti na pilatesu in ker je inštruktor že na poti, lahko objavim tole miceno darilce, ki ga bo dobil malo zato, ker verjetno trpi, ko gleda moje ksihte med matranjem in prepričevanjem križa, da še ne bo odpovedal, predvsem pa zato, ker je tudi deloma iz njegove stroke. Knjigico Sproščanje, moj mali priročnik, je napisala prijateljica Tina, ki jih jaz rečem športna psihologinja, pa ne vem, ali je to uradno že, v sodelovanju z dr. Tanjo Kajtna, doktorico psiholoških znanosti. Lektorirala sem jo pa jaz.

Pri pilatesu delamo precej sproščanja na splošno in sproščanja posamičnih mišičnih skupin, zato upam, da mu bosta prišla knjigica in priloženi cede prav. In seveda to ne bi bila jaz, če ne bi zraven dodala knjižnega kazala. Knjižno kazalo sem prvič plastificirala. Slovon pravi, da mu izpade židovsko (se spomnite, kako je imela v nadaljevanki Nanny, Varuška Fran, njena mama vse pohištvo oblečeno v plastiko, da se ne bi obrabilo?). Nič, delala sem ga zanj in zdaj je narejeno, všeč mi je, je pa res, da ni tistega finega občutka papirja pod prsti. Za kakšna klekljana ali vezena kazala se mi zdi pa dokaj v redu rešitev, da ne gredo prehitro po gobe.

P1050234 P1050235

I’m entering this bookmark I made for the ArtyGirlz Challenge “anything but a card”. I used Tim’s technique of ink on plastic, mist it, dab it with the paper, but didn’t use enough yet, it seems.

Jaix, samo še 8 minut, že letim!

1 komentar:

  1. Gorgeous bookmark i love the colour.

    Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge.

    crissi xx

    OdgovoriIzbriši

reklame