5. september 2009

Rojstnodnevna nagradna igra

Danes praznujemo rojstni dan naše tavelke za šolske prijatelje. Glavni žur je sredi poletja, ampak ker takrat njenih prijateljic in prijateljev ni za dobit, organiziramo takoj septembra še enega.

O hrani en drug bot (mrbit pozneje danes), ta objava je namenjena igrici, ki sva si jo s K. izmislila, da nama ne skačejo celo popoldne po glavi. Razdelili so se v dve skupini po tri, vsaka skupina je pobrala en walkie-talkie in en fotoparat in dobila svoj izvod navodil:

image

Dala sva jim eno uro časa in jih poslala na Trojico (za nevršnčane – kucl takoj nad našo hišo) in zdaj imava še 45 minut miru. Potem bo pa treba gledat fotke, ocenjevat, razsojat itd itd. Bom objavil slike, ki jih bodo naredili. Zagotovo bodo oboji imeli bršljan, ker so ga slikali že kar na naši škarpi Big Grin

Aja, pod napisi se skrivajo take male slikce, ki naj bi jim bile v pomoč.

image 

Levo in desno od fotografij sem list razrezal na jezičke, jih zapognil čez fotografije in zlepil z nekaj kapljicami belega lepila, tako da se ne da poškilit na sliko. Potem sem zunanji milimeter odrezal, tako da se da tam prijet jeziček z nohtom in ga odtrgat stran. Me prav zanima, kje vse bodo rabili pomoč – pri  češminu skoraj zagotovo.

6 komentarjev:

  1. Pa sta si res super nalogo izmislila za praznovanje. Za vaju zagarantiran mir, vsaj nekaj časa, za otroke pa uživanje in nepozaben rojstni dan. Prav gotovo jim bo ostal v spominu bolj kot kak mcD :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ku dorrro, bi rekla naša tavečja. In idejo bi si bilo fajn zapomnit za njen naslednji roj.dan!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ideja. Že razmišljam, da bi kaj takega priredili za naše ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuu super ideja, poučna in zabavna!

    OdgovoriIzbriši

reklame