1. september 2009

Zadnji poletni piknik

A je bil res? A ne bi še malo podaljšali poletja? Danes zjutraj je bilo že kar hladno, ko sva otroke peljala v šolo … No ja, če poletje ne mine, potem ne more drugo leto spet priti, ne?

Zadnji poletni piknik se je torej v skladu z letošnjo poletno tradicijo zgodil na deževno soboto. Tokrat v Slovenj Gradcu. Vsi letošnjepoletni najboljši pikniki so se deževali na začetku, vmes ali na koncu. Ker je pripadajoča hiša k pikniku velika, to izprane družbe ni kaj preveč motilo.

Ker je pripadajoča gospodinja k hiši fajn, od nas vsakokrat dobi kakšno malenkost. Najsi bo to okvir za sliko, poli-svečnik, vetrni zvončki, ali pa – zapestnica v pica-škatlici.

P1090027

Na memory wire narejena zapestnica je iz čisto frišne mešanice, ki jo je mama prinesla iz ZDA, vmes je pa še par bakrenih koščkov iz sejma v Vidmu izpred par let.

3 komentarji:

  1. Krasna zapestnica in super pizza škatlica. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ahh .. tale zapestnica pa tako paše k moji garderobi ;) pikniki in zabave v dežju - jeee :)Če imaš hišo za se skrit, je ok, če imaš pa samo šotor iz katerega lije od vsepovsod, luže po tleh in si pri 14°C v japonkah in krilu ... brrrr :)

    OdgovoriIzbriši
  3. U dobra mešanica, mama je dobro prinesla :)

    OdgovoriIzbriši

reklame