6. december 2008

Miklavžev sejem na Vrhniki (3)

No, tako, še zadnje javljanje na to temo, obisk sejma je bil vremenu primeren, udeležba sejmarjev pa tudi. Še dobro, da je bil zraven smučarski sejem, sicer bi bilo postavljenih vsega skupaj samo 5 štantov. In toliko je sledilo tudi kupcev gospe s spodnje slike – kar pomeni, da je dan zaključen lepo v rdečih številkah.

Kar pomeni tudi, da so ostali okraski, heh … Pa knjižna kazala, voščilnice in sploh skoraj vse, kar vidite spodaj na fotkah … Vključno s klekljanimi uhani.

Upam, da bo 20. decembra (prav tako sobota) vreme lepše ali vsaj bolj zimsko in praznično, ne tako blesavo jesensko, ko se ljudem ne da niti nosu pomoliti iz hiše, če ne grejo ravno po rabljene pancerje za mularijo, ki je v zadnjem letu spodobno zrasla.

4 komentarji:

  1. Ja, bedn vreme, da kar ne moreš verjeti (kljub napovedi). Sva bili na Vrhniki in sva cel dan čakali, da neha padati dež ... pa žal ni nehalo. Zato nisva nič vozičkali in nisva prišli okoli stojnice :(
    Upam, da bo 20. res lepo!!!

    Ne obupati ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. A 20. bo tudi sejem? Kdaj pa? Ker jaz bom z dvema princeskama malo južneje pekla piškote tisti dan, pa bi potem lahko prileteli tudi do Vrhnike.
    Sicer ne dekoriram, ampak ene dve ali tri smrekce iz pleksija pa ti odkupim, če ti bo ostalo. Ful so lepe!

    OdgovoriIzbriši
  3. Aha, ure sem pa res pozabila napisat. Od 10h do 19h.

    OdgovoriIzbriši

reklame