6. december 2008

Miklavžev sejem na Vrhniki (1)

Je namesto 3 dni trajal samo 2 dni. V petek, prav ko bi se moral zgoditi tudi Miklavžev prihod in nastop vrtca, je zaradi vremena odpadel.

Jaz se nisem hotela obvezati, da bom 3 dni postavljala stojnico, tako da v končni fazi stoji samo danes. Od 10h-19h. Na stojnici bom dežuarala jaz ali naša flavtistka Eva, ker 7 ur zdržema je za moje stare kosti odločno preveč. Če bi bilo poletje, še še Batting Eyelashes

Na stojnici so verižice, uhani, slike na lesu, platnu in gipsu, nekaj krožnikov, voščilnice in novoletni okraski iz lesa in pleksija (akrila). Dizajn je moj in sestrin, rezal je pa kolega, ki ima mašine za take zadeve.

01 jasli - pleksi 02 trobenta - pleksi 03 smrečica - pleksi 04 smrečica - pleksi 05 okrasek - pleksi 06 list - pleksi 07 list - pleksi, barva 08 zvezdica - pleksi 09 snežak - pleksi  11 10 snežinka - pleksi12 snežinka - les 13 snežak - les 16 nogavica - les14 okrasek - les 15 zvonček - les  17 list - les 18 zvezda - les

Slike so malo varljive, čeprav sem jih skušala “prilagoditi” kar se tiče velikosti, jaslice so okrog 10cm, snežinka je npr. večja, repatica je taka drobna, elegantna. Večina je gravirana, nekaj motivov pa ni. Leseni so seveda primerni za barvanje z akrilnimi barvami, pleksi pa lepo prenese barve za steklo in Tria markerje – če bi bilo komu dolgočasno - je rekel, da lahko sprejemam naročila (kar na mejl).

Fotke stojnice bo pa Slovon čez nekaj časa postnil.

2 komentarja:

reklame